Roller Bike Parade
fr | en
Ontdek onze steden

Andere steden zullen zeer binnenkort worden toegevoegd

Vind hier alle bevestigde steden.

wiko roller bike parade - Brussel
stad van

Brussel

Mijn geliefde Brussel!

De Brusselse cultuur is voortdurend in beweging: de tentoonstellingen zijn een streling voor het oog, beurzen voor alle smaken, typische markten, je kan je slag slaan op vlooienmarkten en niet te missen sportevenementen.

In Brussel vind je alles wat je nodig hebt voor sport. Wil je regelmatig stoom afblazen? Verenigingen en sportclubs zijn alom vertegenwoordigd in de hoofdstad. Breng je deze zomer een bezoek aan de hoofdstad? Mis dan elke vrijdag de Roller Bike Parade niet die aan het majestueuze Poelaertplein begint.

  • Verzameltijd: 19:00
  • Vertrektijd: 20:00
  • Vertrekpunt: Poelaertplein

zie kalender
wiko roller bike parade - Hasselt
Stad van

Hasselt

Capital of good taste!

Hasselt heeft iets met proeven, jovialiteit & gezelligheid. Een bezoek aan de hoofdstad van de smaak: een degustatie van veelzijdigheid, een combinatie van mogelijkheden.

Verschillende smaken vormen een unieke cultuur. Op het menu staaneen ruim cultureel aanbod (Jenevermuseum, Modemuseum, theater, film, muziek …) een culinaire oase (restaurants, specialiteitenwinkels …) en een gevarieerd winkelcentrum (mode, design, juwelen …). Dit alles wordt ‘seizoensgebonden’ geserveerd in het aangename, vrouwvriendelijke hart van Limburg.

De start van de Roller Bike Parade vindt, net als voorgaande edities, plaats, elke maandag van de zomer in het Dusartplein in het centrum van de stad.

  • Bijeenkomst: 19:30
  • Aanvangstijd: 20:00
  • Startpunt: Kolonel Dusartplein

zie kalender
wiko roller bike parade - Leuven
stad van

Leuven

Leuven, het mekka van boeken en bier!

Stad Leuven combineert een rijke geschiedenis op cultureel gebied met een dynamische studentenpopulatie. Als gevolg, wordt het gekenmerkt door vele culturele locaties zoals het museum M en het artistieke centrum STUK, maar ook door talrijke samenwerkingen met diverse culturele organisaties. Om deze redenen is Leuven in de running voor de titel van Culturele Hoofdstad van Europa 2030.

Kom en geniet van de sfeer die de mooie pleinen van Leuven te bieden hebben en neem deel aan de Roller Bike Parade. Vertrek op het Martelarenplein. Je zult versteld staan!

  • Bijeenkomst: 19:00
  • Vertrektijd: 19:30
  • Plaats : Martelarenplein

zie kalender
wiko roller bike parade - Charleroi
stad van

Charleroi

Bij ons zeggen we “Châlèrwè”

Charleroi heeft een aanzienlijk cultureel leven dankzij zijn talrijke musea en concertzalen. De stad is ook sterk aanwezig op vlak van sport met veel infrastructuur en clubs. Het is de eerste Waalse metropool waarin sport een gemeenschappelijk onderdeel van het sociale leven is en waarin sportactiviteiten het meest actief zijn.

We zijn fier om de Roller Bike Parade van Charleroi, in samenwerking met de West Station skatepark, aan te kondigen. 

zie kalender
wiko roller bike parade - Roeselare
stad van

Roeselare

Welke betere plek om te rijden dan in Roeselare? Het is in deze stad, die ook een hoogtepunt is voor shopaholics, dat de eerste van de twee Roller Bike Parades zal plaatsvinden op juli! Het stadje laat je niet op je honger wachten, we garanderen het! Tussen zijn gastvrije inwoners, haar vele kleine winkeltjes en oude kastelen zal u zich nooit vervelen!

Zin in meer? Wees welkom op de Nacht van de Handel of op de kerstmarkt! Voor de fijnproevers is het de place to be. Inderdaad, de regio Roeselare is niet voor niets de ‘Groentetuin van de Europa’. Alles wordt hier gedaan met smaak en passie.

zie kalender
wiko roller bike parade - Mons
stad van

Mons

Het is goed leven in de hoofdstad van de provincie Henegouwen. Drink een kop koffie op de Grote Markt en bewonder de architectuur van gebouwen die honderden jaren oud zijn!

Als je een klimmer bent, aarzel dan niet om naar de top van het Belfort van Bergen te klimmen, zo heb je een adembenemend panoramisch uitzicht.

zie kalender
wiko roller bike parade - Antwerpen
stad van

Antwerpen

Laat je verrassen door Antwerpen.

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen. Antwerpen verwelkomt jaarlijks meer dan 60.000 binnen- en zeeschepen.  Antwerpen werd altijd al gekenmerkt door haar vernieuwingsdrang. Denk maar aan de boekdrukkunst die er geboren werd, of aan de internationale keurmerken voor diamant die er hun oorsprong vonden.

Alles is net dat tikkeltje anders in Antwerpen. Shoppen doe je in gebouwen die ergens anders musea zouden zijn. En bij een museumbezoek blaast niet alleen de collectie, maar ook de setting je van je sokken. Elke dag anders, elke dag spectaculair.

Antwerpen is een metropool op mensenmaat, waarin je vlot proeft van alle stijlen, kleuren en smaken.

zie kalender
wiko roller bike parade - Nijvel
stad van

Nijvel

Het is in Nijvel dat de meest eclectische zijn of haar geluk zal vinden. Kiezen tussen het ‘Parc de la Dodaine’ waar u kunt genieten van een mooie wandelingen om te herbronnen, shoppen (met gratis parkeergelegenheid, een zeer belangrijk element, nietwaar?), de romaanse kerk ‘St. Gertrude’ (en rondleidingen elke dag om 14u) en de ‘Palais du Houblon’ voor de nachtvogels onder ons, er is voor elk wat wils! 

zie kalender

INSTITUTIONELE PARTNERS

PARTICULIERE PARTNERS

MEDIAPARTNERS

NEWSLETTER

Wilt u meer informatie en nieuws ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Roller Bike Parade