Roller Bike Parade
fr | en
roller bike parade Ontdek het evenement
ROLLER BIKE PARADE 2024

De Roller Bike Parade komt deze zomer terug, voor nóg meer fun. Kom de hele zomer naar de vier uithoeken van België voor plezier, sport en muziek! De parades, die altijd gratis zijn, vinden plaats van 14 juni tot 13 september in Brussel, Hasselt, Leuven,... En er zullen nog vele andere steden volgen ! Rolschaatsen, fietsen, scooters, longboards, of iets anders... alles kan! (ook elektrisch!) Zowel voor beginners als gevorderden, is de Roller Bike Parade is voor iedereen.

Roller Bike Parade
ag roller bike parade

Roller Bike Parade is open voor iedereen, vanaf 10 jaar oud. Of je nu amateur of professional bent, aarzel niet om je bij ons aan te melden.

Het is de perfecte kans om met familie of vrienden samen te komen om een sportief en muzikaal moment te delen

Alle voertuigen op wielen die zich voortbewegen door spierkracht of elektriciteit zijn toegestaan, namelijk:

– Rolschaatsen
– Skateboarden
– Longboard
– Scooter
– BMX
– Fiets
– Monowheel

Er zij op gewezen dat het om veiligheidsredenen niet mogelijk is te voet aan de optocht deel te nemen.

Twee DJ’s zijn aanwezig op pick-ups die speciaal zijn uitgerust met een geluids- en lichtinstallatie: sfeer en plezier gegarandeerd tijdens de hele parade!

  1. KLEINE LOOP
    Een koers van ongeveer 5 km aangepast aan iedereen, beginners zowel als gevorderden, kinderen zowel als volwassenen. Het duurt ongeveer 40 minuten en is een ideale manier om plezier te maken zonder al te moe te worden. We keren terug naar het beginpunt aan het einde van de lus.
  2.  GROTE LOOP
    Een langere koers van ongeveer 20 km voor amateurs en ervaren renners. Deze kringloop, altijd in een goede sfeer, is ideaal voor deelnemers die willen sporten terwijl ze plezier maken. Aan het eind van de optocht keren we terug naar het beginpunt.

Bekijk hier onze kalender.

Je moet je eigen vervoersmiddel meebrengen en een drankje of snack voorzien. Het is belangrijk om je goed te hydrateren tijdens een fysieke inspanning.

Safety first! Denk eraan om bescherming mee te brengen om blessures te voorkomen mocht je vallen.

roller bike parade -
Roller Bike Parade

De grootste bijeenkomst in België

Jong beginner of doorgewinterde atleet, met rolschaatsen, een fiets of een ander wielvoertuig, alles wordt mogelijk met de Roller Bike Parade. Plezier, sport en muziek komen weer samen van 14 juni tot 13 september 2024 tot groot genoegen van jong en oud.
LET OP: bij slecht weer kan de parade om veiligheidsredenen afgelast worden. Op de dag van de parade om 16.00 uur wordt er een officiële aankondiging gedaan op de website, Facebook en Instagram van het evenement.

INSTITUTIONELE PARTNERS

PARTICULIERE PARTNERS

MEDIAPARTNERS

NEWSLETTER

Wilt u meer informatie en nieuws ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

© 2024 Roller Bike Parade