CITY PARADE

CITY PARADE

Wees erbij en ontdek dit jaar op elke parade de wagen die de City Parade ter beschikking stelt.
Licht, geluid en DJ’s van dit grote event zullen aanwezig zijn om de Roller Bike parade nog iets extra te geven.
De City Parade is terug in Brussel. Een opening FESTIVAL, een kleurrijk PARADE en een closing FESTIVAL. In totaal worden een honderdtal DJ’s, 18 praalwagens, 3 podia maar vooral 100.000 bezoekers verwacht.

TWIN SHOP

TWIN SHOP

Twin Shop is in Brussel al 20 jaar de partner bij uitstek voor iedereen die houdt van sporten waar wat vaart in zit. Hun gamma gaat van rollerblades tot snowboards, van skateboards en longboards tot skate cruisers en zelfs streetwear en freestyle steps en elektrische steps. De rider vindt er meer dan hij zoekt. Twin Shop is de materiaalwinkel die je noden volgt en vervult.
Heb je geen rollerblades? TWINSHOP verhuurt ter plekke rollerblades en beschermers vanaf 19u (uitsluitend mogelijk voor de parades in Brussel).

Prijs: 10€ rollerblade / 5€ beschermers

 OVER ONS

OVER ONS

De Roller Bike Parade is een uniek en volledig gratis event waar iedereen welkom is. Het is een origineel en ludiek concept met sportieve tochten op rollerblades, met de fiets of gelijk welk ander niet-gemotoriseerd vervoermiddel door de straten van grote Belgische steden tijdens de 4 zomermaanden, en dat al elk jaar sinds 2002. Dit jaar zal de Roller Bike Parade tussen 3 juni en 15 september plaatsvinden in vijf steden: Brussel, Hasselt, Leuven, Gent en Virton. Voor elke fan van alternatieve mobiliteit is er dus wel een editie in de buurt. Na 15 jaar wil de Roller Bike Parade zichzelf heruitvinden via themaparades voor jong en oud. Deze surfen mee op de actualiteit en de buzz van het moment, en dankzij klank- en lichteffecten zal iedereen onmiddellijk worden meegezogen in de parade. DJ’s en Staff zorgen voor onvergetelijke momenten. Er is voor elk wat wils: ben je debutant, gevorderde of de snelste rollerblader van België, iedereen komt er aan zijn trekken. Dankzij aangepaste parcours voor iedereen zorgen de parades ervoor dat de deelnemers zich avond na avond ten volle kunnen uitleven…

FOTO'S

Parade van Brussel
Parade van Brussel
Gegarandeerde ambiance gedurende de volledige parade
Parade van Brussel
Parade van Brussel
Bij elke parade zijn er DJ's langs het volledige parcours
Parade van Brussel
Parade van Brussel
Bij elke parade zijn er praalwagens aanwezig om de deelnemers te begeleiden met lichteffecten en muziek
TWIN SHOP
TWIN SHOP
Mogelijkheid om een uur voor het vertrek van de parades ter plaatse rollerblades te huren.

ONZE ROUTES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Latest news